X

Jorge Campos serà cap de llista de Vox al Congrés per Balears

Sobre les negociacions amb el PP per a la investidura de Marga Prohens, el líder de la formació d'ultradreta ha reiterat que aviat es coneixerà informació respecte al possible acord al qual han arribat

19/06/2023

Jorge Campos serà cap de llista de Vox al Congrés per Balears

Jorge Campos aquest dilluns en roda de premsa a les portes del Parlament.

El líder de Vox a Balears, Jorge Campos, encapçalarà finalment la llista de la formació d’ultradreta al Congrés per les Illes per a les pròximes eleccions generals del 23J. En un escrit dirigit a la Mesa de la Diputació Permanent, Campos ha sol·licitat la retirada de la credencial de diputat electe per renúncia a adquirir la condició plena de diputat, una petició que es realitza un dia abans de la constitució del Parlament, previst per a aquest dimarts a partir de les 11.00 hores.

En una roda de premsa aquest mateix dilluns al matí, Campos ha explicat els motius pels quals encapçalarà la llista per a les generals: “El partit m’ha demanat liderar en el Congrés l’impuls perquè s’aprovi una llei que garanteixi la llibertat lingüística a tot Espanya”. En aquesta compareixença, Campos ha explicat que la diputada electa Idoia Ribas serà la portaveu del grup parlamentari Vox.

Sobre les negociacions amb el PP per a la investidura de Marga Prohens, Campos ha reiterat que aviat es coneixerà informació respecte al possible acord al qual han arribat i també ha desmentit que Vox hagi demanat càrrecs. Ha insistit que en les converses fins ara “mai” no s’ha parlat de repartiment de càrrecs, sinó de canviar “les polítiques de l’esquerra”.

Notícies relacionades >

19/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT