Jornada sense victòries balears a Segona Federació

Els quatre equips illencs de la categoria han empatat

08/01/2023

La Penya Esportiva continua en zona de play-off d’ascens a Primera Federació després de l’empat amb el València-Mestalla. Ha estat un partit sense grans ocasions. Més domini del filial valencianista sense gran patiment per als de Santa Eulària. Els de Manolo González continuen lluitant en la part alta de la classificació.

El Formentera, per la seva part, ha empatat a casa del coer, l’Ebre. Ha estat un partit poc vistós. L’ocasió més clara l’ha tenguda l’equip local al minut 90, però la defensa del Formentera ha tret la pilota a la línia de gol per mantenir l’empat a zero al marcador. Els de Míchel Alonso lluiten per entrar al play-off, però no han guanyat en les tres darreres jornades.

Els gols han arribat en els partits dels equips balears en descens. El CD Eivissa ha salvat un punt després de posar-se dos gols a baix a Can Misses 3. José Solbes ha avançat l’Alzira al minut 15 de la primera meitat. Pitu ha ampliat l’avantatge vuit minuts després, amb un golàs de vaselina. El CD ha escurçat el marcador a cinc minuts del descans amb una rematada de Marc Mas. L’empat no ha arribat fins al minut 81, obra de Juan Antonio. Diego Marín ha tengut la victòria en la darrera acció.

També continua ben ficat a la zona de descens el Mallorca B. El filial vermell ha empatat a casa contra el Deportivo Aragón. Les coses havien començat bé, amb l’1 a 0 de David Valverde al minut 19. Abans de partir als vestidors, ha arribat la igualada del filial saragossista al servei d’un córner. Els jugadors del Mallorca han reclamat a l’àrbitre que ja s’havia complert el temps reglamentari. El punt no satisfà els mallorquinistes, que han de sumar de tres. Queden a quatre de la salvació.