X

José Luis Rodríguez Zapatero adverteix que no és descartable una nova recessió econòmica

L'expresident del Govern central ha pronosticat, abans d'una conferència aquest dilluns a Palma, que l'esquerra tornarà a guanyar les eleccions

27/03/2023

José Luis Rodríguez Zapatero adverteix que no és descartable una nova recessió econòmica

Redacció

Amb referències al seu padrí i a l’escriptor Jorge Luis Borges, l’expresident del Govern central José Luis Rodríguez Zapatero ha fet una conferència generalista a Palma, en què ha parlat gairebé de tot. Zapatero adverteix que no descarta una nova recessió econòmica i assegura que l’elevat endeutament ocasionarà crisis recurrents.

José Luis Rodríguez Zapatero ha defensat que el primer govern de coalició en l’àmbit espanyol ha fet front als principals reptes democràtics, com són el mercat laboral i l’energia, tot i que no ha trobat la solució en matèria d’habitatge.

A més, abans de la conferència, Zapatero ha pronosticat, en declaracions als mitjans, que l’esquerra tornarà a guanyar les eleccions i ha defensat la gestió de la presidenta Francina Armengol.

En l’àmbit mundial, l’expresident assegura que el món està virant cap a l’Àsia, que s’està convertint en una superpotència.

27/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris