X

Bauzá conta a YouTube la seva “veritat sobre l’article 155”

L'expresident del Govern balear respon a les "falsedats" de Puigdemont des de Brussel·les

02/11/2017

Bauzá conta a YouTube la seva “veritat sobre l’article 155”

“Ahir Carles Puigdemont va donar una roda de premsa des de Brussel·les, en la qual, en tres idiomes diferents, incidia en una sèrie de falsedats que mereixien resposta”, comença el senador i expresident de les Illes Balears José Ramón Buazá, en un vídeo penjat al seu canal de Youtube.

Des de Mallorca, diu l’expresident, utilitza l’alemany, el francès, l’italià, el català, l’anglès i l’espanyol per adreçar-se a la comunitat internacional i explicar la “veritat sobre l’article 155”.

El seu discurs, gravat en vertical i publicat un dia després que l’expresident del Govern català afirmés que “no tornarà [a Espanya] fins que no tengui garanties jurídiques”, oposa “els drets dels catalans i l’autogovern davant d’uns colpistes que només pretenen trencar amb tot”.

“Cridar a la insurrecció en tres idiomes diferents et converteix, en el millor dels casos, en un insurrecte en tres idiomes diferents, però mai en el líder inventat d’una República inexistent, utòpica, inventada, oprimida, quan la veritable opressió és dur al desastre a tota la Comunitat i fugir a un altre país després de fer-ho”, acaba Bauzà.

Abans, però, celebra tenir un “govern seriós i responsable encapçalat per Mariano Rajoy i amb el suport de tres formacions polítiques, Partit Popular, Partit Socialista i Ciutadans” per recuperar la normalitat amb l’aplicació de l’article 155 i protegir així els catalans, “les vertaderes víctimes del procés”.

02/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris