X

Josep Palouzié: “El cas de la Policia Local es podria arxivar per mala gestió judicial”

Entrevista al cap del cos, que ha concedit una entrevista a IB3 notícies abans d'abandonar el seu càrrec el pròxim 26 de desembre

05/11/2019

Josep Palouzié: “El cas de la Policia Local es podria arxivar per mala gestió judicial”

La mala gestió judicial en el cas que investiga la corrupció a la Policia Local de Palma podria provocar l’arxivament de la causa. És la percepció del cap del còs, Josep Palouzié, que ha concedit una entrevista a IB3 notícies abans d’abandonar el seu càrrec el pròxim 26 de desembre.

Però abans, ha carregat també contra l’excessiva complexitat de l’administració, que segons ell, fa molt difícil tirar projectes endavant.

Jose Palouzié va assumir el càrrec de cap de la Policia Local de Palma el mes de juny del 2016. El cos estava immers en plena investigació sobre la trama de corrupció dins la seva plantilla. 3 anys i mig després, Palouzié s’alegra d’haver recuperat la normalitat; però critica la gestió judicial del cas. A més, tem que la causa acabi arxivada.

També lamenta que molts dels projectes amb els quals va arribar s’hagin quedat en això, en projectes, i ho atribueix en gran part a la complexitat burocràtica.

El passat mes de juny va comunicar la seva decisió de tornar a Girona, d’on havia vengut, per motius personals i professionals. Oficialment ho farà el pròxim 26 de desembre, amb una sensació agredolça. Com a nota es posa un aprovat just.

05/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris