mallorca

‘Jostissi de Carreró’ triomfa a l’estrena de Manacor

800 persones ompliren l'Auditori per veure aquesta pel·lícula rodada íntegrament a Portocristo

%26%238216%3BJostissi+de+Carrer%C3%B3%27+triomfa+a+l%27estrena+de+Manacor

L’estrena més esperada dels cinemes a Manacor ja ha arribat. “Jostissi de carreró” es va estrenar ahir vespre a l’auditori del poble. Una pel·lícula feta per un grup d’amics manacorins aficionats al cinema i al món audiovisual. Han estat 4 anys per acabar-la i diuen que han perdut el compte de la gent que hi ha participat.

800 persones ompliren ahir vespre l’Auditori de Manacor per rebre a 8 amics manacorins que han volgut fer una pel·lícula feta íntegrament a Portocristo. La trama d’aquesta pel·lícula és salvar es Port dels enemics. Aquesta aventura començà ara fa 4 anys.

“En Sebastià tenia quatre ratlles d’una versió, una paròdia de la pel·lícula “Death Wish 3” d’en Charles Bronson, una pel·lícula molt mítica, molt dolenta, molt aberrant i molt brutal. Vàrem agafar aquesta idea base per fer aquest desastre”, ironitza Víctor Riera, un dels vuit membres de l’equip.

“L’argument és relativament senzill. Jo com a Golam arrib, després de molt de temps, a Portocristo i me trob que hi ha hagut uns criminals que han agafat el poder del poble i me dedic a llevar-los el poder d’una manera un poc abrupte”, explica Joan Sebastià Parera, un dels protagonistes de la pel·lícula.

Aquesta aventura començà ara fa quatre anys. La improvisació ha tengut un paper clau en aquesta pel·lícula. Tant, que n’hi ha que han hagut de fer un poc de tot. Com en Pedro Miralles, un altre dels membres de l’equip, que va entrar dins el projecte per fer de càmera i que ha acabat fent de director i d’editor.

Pels qui es varen perdre l’estrena, podreu veure la pel·lícula “Jostissi de Carreró” els dies 4 6 i 11 de febrer als cinemes de Manacor i dia 20 al Cine Ciutat de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Ministeri de Transició Ecològica ha publicat l’avantprojecte de la nova depuradora de Palma

Feia 19 anys, del 2001, que aquest projecte estava declarat d'interès general de l'Estat

Tres alumnes de la UIB d’Erasmus a Itàlia tornen pel tancament de les seves universitats

En cas que no puguin tornar a Itàlia, la UIB facilitarà la readmissió als seus estudis a les Illes

Neix la primera aplicació de taxis de Mallorca

La intenció és fer un front comú davant la competència de multinacionals

L’Ajuntament d’Inca pretén revitalitzar el Parc d’Europa

És el segon pulmó més important de la ciutat