X

Joves amb altes capacitats participen en els tallers de MENTORiment

Han après de manera virtual i amb pantalles tàctils la feina dels dentistes, i al taller de nutrició han observat la qualitat de les fruites. També com representar el volum d'objectes a una classe de belles arts

10/02/2024

Laura Sánchez

Una vintena d’alumnes d’altes capacitats han participat en tallers d’odontologia, nutrició i belles arts a l’escola universitària ADEMA. Una jornada emmarcada al programa MENTORiment de la UIB.

Amb l’objectiu de fusionar l’art, la salut, la innovació i la simulació, els alumnes han conegut diferents professions. Tots tenen altes capacitats i reconeixen que aquest tipus d’activitats amb companys com ells, els afavoreixen i són necessàries.

Aquest dissabte han après de manera virtual i amb pantalles tàctils la feina dels dentistes. Han vist dents, càries, possibles malalties i com curar-les. A un altre taller, el de nutrició, han observat la qualitat de les fruites sense tallar-les. Ho han fet mitjançant la tomografia. I s’han endinsat en el món de les belles arts amb la tècnica del grafit. Han après a representar el volum dels objectes amb ombres i llums.

També al campus de la UIB es fan diferents tallers emmarcats en el programa MENTORiment, que ja celebra la setena edició i hi han participat més de 300 alumnes.

Notícies relacionades >

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris