X

Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, nomenat president anual de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja

Assegura que s'està fent molta feina preventiva a Magaluf i que el perfil de turistes ja està canviant

10/12/2023

Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, nomenat president anual de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja

Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, serà nomenat avui president anual de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja, l’AMT. Una entitat formada per 8 municipis espanyols molt turístics que vetla pels interessos econòmics i socials de les zones. Un equip d’IB3 Notícies ha parlat amb Amengual, que ha explicat quins seran els eixos principals de la seva presidència, però també del seu mandat.

El batle de Calvià afronta la presidència anual de l’AMT amb un projecte clar: ser reconeguts com a municipi turístic. Una consideració que té implicacions a escala fiscal. També ha insistit en els tres ítems principals d’estratègia turística al municipi: cultura, esport i turisme. Una manera de desestacionalitzar la temporada turística i també d’aconseguir, diu, que els treballadors del sector puguin fer feina més temps.

Amengual també vol posar el focus a Magaluf. Assegura que s’està fent molta feina preventiva i que el perfil de turistes ja està canviant. I tot això sense oblidar la sostenibilitat social i mediambiental. Assegura Amengual que tant hotelers com turistes estan molt implicats en aquest sentit.

10/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris