X

L’exregidor Andreu Alcover, sobre la visita que li va fer l’empresari Antoni Roig: “Si entrava en el seu joc, em pagava la hipoteca”

L'exedil ha estat un dels darrers testimonis del judici contra els instructors del cas Cursach. Dimarts el fiscal presentarà les seves conclusions

15/09/2023

L’exregidor Andreu Alcover, sobre la visita que li va fer l’empresari Antoni Roig: “Si entrava en el seu joc, em pagava la hipoteca”

Recta final del judici contra els instructors del cas Cursach. Aquest divendres han declarat els darrers testimonis, entre els quals l’exregidor socialista Andreu Alcover. Ha explicat un episodi que va viure a l’Ajuntament i que, posteriorment, va contar al jutge Manuel Penalva. Diu que, quan s’havia d’adjudicar el servei de manteniment de l’enllumenat de Palma, hi havia una oferta millor que la presentada per l’empresari Antoni Roig. I recorda que aquest es va presentar al seu despatx per dir-li que això s’havia d’arreglar. També han declarat psicòlegs que varen atendre els detinguts en el marc del cas Ora per relatar quines seqüeles tenen. El que atén l’expolític Álvaro Gijón diu que encara està en teràpia.

Les conclusions del fiscal, dimarts

Dimarts el fiscal Tomás Herranz presentarà les seves conclusions i es preveu que mantengui les principals acusacions que ja va fer inicialment contra Penalva, l’exfiscal Subirán i els agents de blanqueig acusats en la causa.

15/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT