societat

La banda de carteristes davant la jutgessa

Segons els investigadors Mallorca ha estat el seu centre d'operacions durant els darrers 10 anys, i durant aquest temps, haurien obtingut un botí pròxim als 12 milions i mig d'euros

La+banda+de+carteristes+davant+la+jutgessa

Han passat a disposició judicial els 34 detinguts per, presumptament, formar part de la xarxa de carteristes més important d’Europa.  L’elevat nombre de detinguts ha obligat a traslladar-los per torns fins a les dependències judicials. La Policia Nacional s’ha encarregat dels 20 homes i la Policia Local, de les 14 dones. Segons els investigadors, durant els darrers 10 anys, haurien robat objectes i doblers per un valor de 12 milions i mig d’euros. Ho haurien aconseguit gràcies a un mòdus operandi perfectament estructurat i organitzat.

El Grup contra el Crim Organitzat de la Policia Nacional, amb el suport de la Policia Local, realitzaren una vintena d’escorcolls durant els quals decomissaren més de 300 objectes com telèfons mòbils, perfums i ulleres de sol; 8 vehicles i nombrosa documentació que ara s’analitza. Segons els investigadors, era la banda de carteristes més important d’Europa.

Segons els investigadors Mallorca ha estat el seu centre d’operacions durant els darrers 10 anys, i durant aquest temps, haurien obtingut un botí pròxim als 12 milions i mig d’euros.

L’operació encara no es dona per tancada i, a part d’aquests 34 detinguts, s’han emès 18 ordres europees de detenció contra altres integrants de la xarxa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

26 anys fent els hospitals un poc més amables

Sonrisa Médica protagonitza la campanya d'IB3 "Tots donam una mà" aquest mes de juny

L’ajuntament de Palma flexibilitza els requisits per accedir als bons escolars

Les ajudes estan destinades per escolaritzar infants de 0 a 3 anys.

Tres camions serviran com a punts de vacunació massiva

Es posaran en marxa el 23 de juny a Santa Ponça, Maó i Sant Antoni de Portmany

40 famílies de Ciutadella es connectaran gratis a les plaques solars del Mare de Deu del Toro

La tardor es posarà en marxa el primer projecte d'autoconsum energètic compartit que es posa en marxa a Menorca