cultura

La cabuda de teatres i cinemes passa del 30 al 50 per cent a Mallorca

Aquest augment dona aire al sector, un dels més catigats per la crisi


La cabuda permesa a cinemes, teatres i auditoris passarà d’un 30 a un 50% a partir de demà a Mallorca, I això donarà aire al sector. Fins ara hi havia empresaris de l’espectacle que havien reduït el nombre de funcions perquè no els sortia a compte.

“Hem hagut de suspendre molts de concerts perquè, amb el nombre d’entrades que podíem vendre, no ens sortia a compte tenir obert”, explica Pere Fiol, gerent del Teatre Irineu, al polígon de Son Valentí de Palma, qui ahir recollia les entrades al assitents d’un concert de música de cambra. “L’actuació de la soprano Irene Mas ja la teníem programada, i hem pensat que era convenient mantenir-la, tot i que a partir de dilluns es puguin vendre més localitats”, explica el gerent d’aquesta sala musical. “El teatre té unes 180 places, però fins ara només en podíem oferir una seixentena”, comenta Fiol.

“La covid ha condicionat molt la nostra feina -comenta la soprano Irene Mas. Viatjar per oferir concerts a altres llocs també s’ha complicat molt”, comenta la soprano Irene Mas.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Monxos, multiversos musicals d’un món millor

El grup mallorquí actuarà en un nou format de trio pseudoacústic aquest divendres al concert 'Melodies a l'aire' de Campanet

Mor Maties Estrades, músic i fundador d’Els Valldemossa

Just fa dos anys, el 20 de setembre de 2019, va morir el cofundador Tomeu Estaràs als 78 anys

La nit de l’art de Palma celebra el seu 25è aniversari amb ganes de normalització

Hi han participat 17 galeries amb creacions nacionals i internacionals

Palma celebra la 25ª edició de la Nit de l’Art

Algunes exposicions es mantindran fins el mes de novembre, quan es clausurarà la Nit de l'Art