mallorca

La cadena mallorquina Som Hotels obrirà un hotel només per a dones

Estarà a Porto Cristo i obrirà el pròxim mes d'abril amb 39 habitacions

La+cadena+mallorquina+Som+Hotels+obrir%C3%A0+un+hotel+nom%C3%A9s+per+a+dones

Les Illes Balears és la comunitat on s’obriran més hotels nous enguany: seran 37, segons un informe de la consultora Deloitte. Els hotelers cerquen atreure els clients amb establiments especialitzats. És el cas del nou hotel només per dones que projecta una cadena mallorquina. És el primer d’aquestes característiques a les illes.

El Som Dona ocuparà l’antic hotel Sol i Vida de Porto Cristo. Fa anys que està tancat. Ara, en la seva nova etapa serà el primer hotel vacacional només per a dones del món, segons els seus promotors. A l’estil, ens apunten, de gimnasos, espais de coworking o taxis destinats, exclusivament, al públic femení.

I tot i que en un primer moment, la cadena mallorquina Som Hotels tenia pensat fer-lo per a lesbianes, la idea, finalment, es va descartar.

El personal, aquí, també serà exclusivament femení i es tendrà en compte tot allò que, diuen, demanda aquest tipus de públic: menjar saludable, activitats relacionades amb el cos i la ment i experiències diferents.

El Som Dona serà per a majors de 18 anys i obrirà les portes al mes d’abril amb la intenció de mantenir-lo obert tot l’any. Tot això, després d’una remodelació integral que començà fa dos mesos i que contribueix a millorar l’oferta turística a la zona. Ja fa uns anys que la majoria d’establiments hotelers de Porto Cristo s’estan renovant.

Les Illes Balears lideren, enguany, la inversió hotelera. S’hauran obert o reobert 37 nous hotels, segons apunta la consultora Deloitte.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Concerts en pandèmia: Xanguito a Inca amb el públic ballant a la cadira

Juan Muntaner, Xanguito, diu que el públic s'ha avesat a escoltar música d'asseguts encara que diu que preparar espectacles així...

Malestar entre els veïns d’Establiments pel projecte d’ampliació de la carretera d’Esporles

Cort recorda que part dels habitatges estan construïts en terreny públic i que no durà endavant la iniciativa si no...

Gent més jove ingressa més greu als hospitals

L'obesitat s'ha convertit en un factor de risc en el pacients amb coronavirus

Manacor Encantat, una proposta de fantasia per dinamitzar el comerç local

Un dels plats forts serà la fira de l'estoc al carrer, que es durà a terme els dies 29 i...