X

La campanya de Nadal augmentarà fins a un 12% les contractacions a les Balears

Segons les previsions, un de cada quatre contractes que comencen per Nadal esdevenen indefinits al llarg de l'any

30/10/2019

La campanya de Nadal augmentarà fins a un 12%25 les contractacions a les Balears

La campanya de Nadal augmentarà entre un 7% i un 12% les contractacions al nostre arxipèlag, segons les perspectives de les empreses de recursos humans. Transport, logística, hosteleria i comerç seran els sectors que més contractin.  La temporada s’allargarà fins a finals de gener. Segons les previsions, 1 de cada 4 contractes que comencen per Nadal esdevé indefinit al llarg de l’any.

La campanya nadalenca encalenteix motors i ho fa sumant personal a les plantilles. Segons les previsions de Randstat, a les Balears se signaran més de 9.400 contractes per Nadal, un 12% més que l’any passat. Les xifres d’Adecco rebaixen l’increment al 7%, amb més de 5.300 contractes signats a les Illes entre novembre i gener.

La campanya arrenca el 29 de novembre amb el Black Friday i s’allargarà fins al final de les rebaixes de gener. Els perfils més demandats són atenció al client i personal d’empaquetatge i de transport. De fet, les empreses ja han començat a contractar personal.

Distribució, logística, hosteleria i comerç seran els sectors que més contractaran per Nadal. Al petit comerç també tenen bones expectatives de cara a la temporada.

Segons les previsions, un de cada quatre contractes que comencen per Nadal esdevenen indefinits al llarg de l’any.

30/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris