CULTURA

La Còmicteca de Porreres, la primera de la Part Forana

Un projecte iniciat per dotar el municipi d'un nou espai atractiu per als adolescents i, a la vegada, dinamitzar la cultura impresa en paper


Durant la pandèmia, el Policia Tutor de l’Ajuntament de Porreres va proposar un projecte per dotar el municipi d’un nou espai atractiu per als adolescents i, a la vegada, dinamitzar la cultura impresa en paper i promoure l’ús de les biblioteques entre un públic que consumeix contingut digital sense moure’s de ca seva.

Així es va crear la Còmicteca de Porreres, la primera de la Part Forana. Un projecte que ha estat possible també gràcies a la feina de la biblioteca del municipi que ha cedit una de les seves sales que usaven de magatzem per convertir-la en tota una prestatgeria plena de còmics de tots els gèneres: manga, còmics de superherois, novel·la il· lustrada… aconseguits gràcies a donacions desinteressades d’aficionats de la vinyeta, de la Fundació Deixalles i de la Dolmen editorial, una de l’editorial de còmic més reconegudes en l’àmbit nacional.

En molt poc temps, ja han registrat més de 100 usuaris i ja tenen més de 3.000 llibres. Ha tingut tant d’èxit que han habilitat i moblat un altre espai de la biblioteca, com aquest, perquè els usuaris pugin llegir els còmics sense moure’s del lloc.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |