X

La consellera de Vox de Menorca, Maite de Medrano, demana la dimissió del seu únic director insular per pèrdua de confiança

Critica que el president del Consell, el popular Dolfo Vilafranca, bloqueja el cessament

06/11/2023

La consellera de Vox de Menorca, Maite de Medrano, demana la dimissió del seu únic director insular per pèrdua de confiança

La consellera d'Habitatge, Ocupació i Agenda Urbana del Consell, Maite de Medrano, en una imatge d'arxiu.

La disputa entre PP i Vox a l’àmbit balear esquitxa el Consell de Menorca. La consellera d’Habitatge, Ocupació i Agenda Urbana del Consell, Maite de Medrano, de Vox, demana públicament al president, el popular Dolfo Vilafranca, que destitueixi el director insular del seu departament, Ricardo Galí. Una decisió que ha agafat per sorpresa el mateix Galí, una persona que va proposar l’excoordinador de Vox Menorca, Xisco Cardona, per a aquest càrrec. De Medrano denuncia que ha fet aquesta petició en repetides ocasions, i que s’està bloquejant la sortida.

La consellera ha fet pública la seva petició al president del Consell a les xarxes socials. A l’escrit conta que demana la destitució de Ricardo Galí perquè, especifica, és un càrrec exclusivament de confiança i s’ha produït una pèrdua total i absoluta de l’anomenada confiança. De Medrano vol que el popular Dolfo Vilafranca nomeni directora insular Marta Oliver Fosse. Nascuda a Palma el 1998 (té 25 anys) i porta des 2021 vinculada al grup parlamentari de Vox. Té formació en Ciències polítiques i administració per la Universitat Autònoma de Madrid a més d’estudis en geopolítica i governança global per l’ESADE.

De Medrano ha quedat com a únic càrrec públic de Vox en actiu a Menorca, després que Xisco Cardona va abandonar la formació, i és la nova dona forta del partit a l’illa. Demana lleialtat, transparència i confiança mútua als seus socis del PP. No entén perquè el president del Consell encara no ha signat els canvis que vol a la seva conselleria.

Notícies relacionades >

06/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris