Els espeleobussejadors, Xisco Gràcia i Pere Gamundi, es dediquen, des de 1997, a fer tasques de reconeixement i investigació en aquesta cavitat única al món
Rescaten en bones condicions l’espeleobussejador desaparegut a la cova de sa Gleda a Manacor
Ubicada a la zona de sa Marina de Manacor, a 2 km de la costa i a 6 de Portocristo, la cova de sa Gleda és el recorregut subaquàtic més gran d’Europa, format per un entramat complex de galeries i laberints de 13 quilòmetres i mig, que transcorren en paral·lel a la línia de costa.
La part blava i fosca són les zones inundades, mentre que les de color cel són petites cambres d’aire que hi ha en alguns punts del recorregut, i on es va resguardar ahir Miquel Perelló. La cova conté aigua salada i dolça… Hi viuen organismes vius únics al món, i conserva en el seu interior restes de ceràmica de la prehistòria.
Els espeleobussejadors, Xisco Gràcia i Pere Gamundi, es dediquen, des de 1997, a fer tasques de reconeixement i investigació en aquesta cavitat única al món. I és que és la segona més llarga del planeta, només per darrere dels grans sistemes inundats de la península del Yucatán, a Mèxic.
El socialista torna a Menorca per centrar-se també, segons diu, en la seva tasca d'oposició al govern insular