Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

Va ser John Freddy qui va entrar a rescatar-lo i el va trobar
Com ja havia fet en altres ocasions, de fet, aquestes imatges són seves, Miquel Perelló s’endinsava diumenge a les 13.00 hores a la cova de sa Gleda, a Manacor. Ho feia acompanyat d’un altre espeleòleg ben expert, Xisco Gràcia. A un quilòmetre i mig de l’entrada, perden el contacte. La visibilitat és nul·la i mentre que el seu company decideix refer el camí, ell opta per resguardar-se en una cambra d’aire que sap que hi ha més endavant.
Va ser John Freddy qui juntament amb un altre espeleobussejador i després de valorar totes les opcions amb els diferents equips de rescat, entra a cercar-lo. Finalment, després d’uns 45 minuts, troben a Miquel. I després de comprovar que tenia l’oxigen necessari per sortir a la superfície, inicien l’extracció. Passades les 11, tots compareixen sans i estalvis.
És el segon rescat d’aquestes característiques en cinc anys. L’any 2017 va ser justament Xisco Gràcia qui va quedar atrapat a una cova pròxima, en aquest cas, la de sa Piqueta. Allà, hi va passar més de 60 hores. Afortunadament, les dues operacions han tengut un final feliç.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions