Es cremen 14 cotxes en un aparcament al Port d’Alcúdia
Els Bombers de Mallorca hi haurien detectat dos focus

D'aquí a 50 milions d'anys Menorca formarà part d'un continent format per Àfrica i Europa
Menorca és una illa jove i vella alhora. Així es podria descriure des d’un punt de vista geològic. La presència d’una falla que la travessa d’est a oest n’explica la diversitat de sòl que va des de la Menorca fosca, de Favàritx, per exemple, a la blanca del Sud de l’illa passant per la vermella o la grisa.
L’illa compta amb una extraordinària diversitat geològica. Té una història de més de 400 milions d’anys que la fan atractiva per als professionals i els aficionats a aquesta ciència. En origen formà part del súper continent Pangea on, amb la seva evolució i separació comença a aparèixer la part més antiga de l’illa, la regió geològica de Tramuntana, al nord, amb roques fracturades i plegades.
Al Sud hi ha la regió geològica més moderna amb quinze milions d’anys: la de Migjorn, separada de la de Tramuntana per una línia de fractura (una falla de distensió) que, va des del Port de Maó a cala Morell, a Ciutadella, més o menys, paral·lela la carretera general. Una zona on es troba la que probablement és la roca més significativa de Menorca: el marès del Miocè i les platges d’arena blanca.
Però geològicament la transició de Menorca continua i l’illa acabarà formant part del futur continent que conformaran Àfrica i Europa quan desaparegui el Mediterrani, d’aquí a cinquanta milions d’anys.
Els Bombers de Mallorca hi haurien detectat dos focus
Temperatura, vent, humitat i pluja són valors que permeten estudiar amb més detall el clima de diferents indrets
Necessiten més lloc que l'assignat per poder exhibir les barques restaurades
Palma és el municipi que més en registra amb prop de 200. A Formentera, no figura cap casa desocupada que sigui propietat d'un gran tenidor