societat

La família reial comença les vacances a Mallorca

ABC i Nius situen el rei emèrit Joan Carles als Emirats Àrabs

La+fam%C3%ADlia+reial+comen%C3%A7a+les+vacances+a+Mallorca

La família reial ja ha passat la primera nit al palau de Marivent. Mentrestant, tothom es continua demanant on és el rei emèrit Joan Carles. La web de notícies Nius ha publicat una foto, suposadament de la seva arribada a Abu Dhabi dilluns passat. El diari ABC també el situa als Emirats Àrabs, al luxós hotel Emirates Palace. Abans, altres mitjans havien publicat que era a la República Dominicana o a Portugal.

La imatge més esperada del dia va arribar tard. Just a les nou del vespre, la família reial entrava a Marivent. La princesa Elionor, de copilot, saludava els mitjans i alguns ciutadans que s’havien concentrat per donar suport a la corona. Conduïa Felip VI, i als seients de darrere, només visibles amb els flaixos dels fotògrafs, la reina Letícia i la infanta Sofia.

Dilluns comencen una agenda oficial ben completa. Al matí, les tradicionals audiències del rei amb les autoritats de les Illes. I a l’horabaixa, visitaran la Casa Natal i Museu de Fra Juníper Serra, a Petra. Allà ja preparen la visita reial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fracassa la negociació per intentar reactivar l’escorxador de Ciutadella

l'Ajuntament diu que els treballadors no accepten cap proposta. Mentre, l'altre escorxador de l'illa, el de Maó, avisa que no té prou personal per assumir més volum de feina

Es Castell tindrà el primer parc fotovoltaic públic de Balears

El projecte preveu que els ciutadans cobreixin 700.000 euros, més de la meitat de la inversió total

Manacor suspèn els concursos de Sant Antoni

De moment no s'han anul·lat les festes a l'espera de veure com evoluciona la pandèmia

L’IMAS reconeix que ha faltat “visió de conjunt” per actuar davants els casos d’abusos a menors tutelats

Aquest dimecres s'han conegut les conclusions de l'informe d'experts en relació amb els casos confirmats en els centres de tutela