X

La FAPA alerta que la semipresencialitat provocarà que alumnes quedin despenjats

És per això que la Federació de pares i mares demana un pla de reforç pels estudiants afectats

23/09/2020

La FAPA alerta que la semipresencialitat provocarà que alumnes quedin despenjats

Carme Moreno

Les famílies ja han detectat els primers problemes que genera el sistema semipresencial a l’educació, sobretot a l’ESO. La Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca, la FAPA, denuncia que els alumnes no podran fer tot el temari, perquè no tenen classes presencials cada dia. A més, es corre el perill que part dels estudiants quedin despenjats o abandonin els estudis, perquè queden a ca seva sense poder fer classes en línia.

Així ho ha denunciat la vicepresidenta de la FAPA Mallorca, Cristina Compti, als micròfons d’IB3 Ràdio. És per això que Compti reclama “un pla de reforç per als alumnes que estudien amb el sistema semipresencial”. Aquest és un dels punts que avui capvespre es tractarà en el Consell Escolar

Aquest és un dels problemes més greus que la FAPA ha detectat a l’inici del curs escolar. L’altre és que les famílies amb fills que tenen necessitats especials han perdut els seus professors de reforç i encara no tenen una solució. La Conselleria d’Educació, per part seva, prepara una reunió amb aquestes famílies per atendre les seves necessitats.

En el consell escolar d’avui també es reclamarà a l’administració que desenvolupi polítiques socials i laborals perquè la conciliació familiar i laboral sigui una realitat.


Semipresencialitat, conciliació i protocols sanitaris, reptes del nou curs escolar
El Govern assegura que no hi ha transmissió directa de Covid-19 a les escoles

23/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris