societat

La filla de Lucia Patrascu espera que son pare compleixi la pena íntegra

Durant aquest temps, Oana Ciotau no ha volgut respondre als intents que ha fet son pare de contactar amb ella


La filla de Lucia Patrascu, Oana Ciotau, assistirà demà dilluns al judici contra son pare, l’assassí confés de la seva mare el mes de maig del 2016 al Port de Pollença. Durant aquest temps, no ha volgut respondre als intents que ha fet son pare de contactar amb ella. Només vol que el judici sigui ràpid i que son pare compleixi la condemna.

El crim es va cometre el 29 de maig del 2016. Quan Lucia Patrascu arribava a la seva casa, devers les 10.00 hores, el seu marit la va apunyalar en diverses ocasions amb un ganivet de cuina. Ella va fugir al balcó però res no va impedir que la matàs. La seva filla major ha arribat a Palma procedent d’Itàlia, on resideix, per assistir demà al judici.

Durant aquest temps ha necessitat ajuda psicològica. També ha estat mare i s’ha fet moltes preguntes. El seu pare ha intentat contactar amb ella des de la presó. Però no ha volgut atendre’l.

La Fiscalia demana per a ell 22 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria i amb l’agreujant de parentiu. L’única voluntat d’Oana és que compleixi íntegrament aquesta condemna.

Paral·lelament, Oana i el seu germà han aconseguit que l’Audiència Provincial reobri la causa contra els guàrdies civils que no ajudaren la seva mare. Només 4 hores abans de ser assassinada, Lucia Patrascu va anar al quarter de la Guàrdia Civil al Port de Pollença per intentar denunciar qui, hores després, es convertiria en el seu assassí.

La Guàrdia Civil també ha reobert una investigació interna contra els 4 agents implicats per tractar d’esbrinar què va fallar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’estafa de l’asfalt arriba a Mallorca

Aquesta modalitat delictiva consisteix en oferir un camió d'asfalt  que ha sobrat d'una obra propera a un preu molt econòmic, per després demanar-ne més doblers

Una motorista resulta ferida de gravetat en un accident a la rotonda del parc aquàtic d’Aqualand

La dona va caure a la cuneta a diversos metres i a una zona d'accés difícil

El risc extrem d’inundació a Sant Llorenç es manté intacte tres anys després

La reparació dels 14 punts negres que varen originar la gran inundació es manté bloquejada per diferències entre les administracions...

El congrés d’hidroaviació del Port de Pollença acaba amb casolada

Es vol promoure a Mallorca com a seu de la futura Federació Europea d'Hidroaviació