societat

La Fundació Deixalles tendrà un nou centre al polígon de Calvià

Part de l'avantprojecte està subvencionat amb l'Impost de Turisme Sostenible


La Fundació Deixalles tendrà un nou centre d’inclusió social i prevenció de residus al polígon de Son Bugadelles de Calvià. L’edifici tendrà una superfície de 1.700 metres quadrats. Permetrà triplicar el nombre d’usuaris amb diagnòstic de salut mental que cada dia s’atenen a les instal·lacions que ara hi ha al polígon de Son Bugadelles i a les quals substituirà el nou edifici. Es passarà de la vintena d’usuaris a fins a 80, són persones que aprenen diferents feines com ara reciclar roba, juguetes o mobles.

Encara no se sap quan estarà operatiu el nou centre de la Fundació Deixalles que a un solar cedit per l’ajuntament de Calvià. Part de l’avantprojecte de construcció de l’edifici estarà subvencionat amb l’impost de turisme sostenible: 11.600 euros. El Govern no tanca la porta a finançar altres fases posteriors, segons ha explicat el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir.

L’any passat, la Fundació Deixalles va aconseguir contractes laborals dins les seves empreses per a una vuitantena de treballadors de col·lectius vulnerables. Enguany, per mor de la crisi sanitària, han notat un increment de persones en risc d’exclusió social que demanen un lloc de feina.

Una de les tasques que ara dona més feina a Deixalles és la restauració de juguetes de segona mà. Són moltes les persones que donen les que no utilitzen perquè el Pare Noel i els reis les puguin venir a cercar aquí i que cap infant quedi sense el seu regal aquestes festes.


Baixen les donacions de voluminosos a la fundació Deixalles a causa de la crisi econòmica
Nou centre de la Fundació Deixalles a Manacor

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La FEBT demana l’ajornament de la limitació a 80km/h de la Via Cintura de Palma

La Federació Balear de Transports sol·licita que s'habiliti un nou carril en ambdues per al transport professional, per al transport...

Detingut un dels manifestants que el passat dia 12 va rompre un vidre del Parlament

Delegació del Goven el sancionarà amb 30.000 euros per posar en perill la seguretat ciutadana

L’Aeroport d’Eivissa torna a presentar una imatge similar als inicis de la pandèmia

Grups de guàrdies civils vigilen que ningú surti d'Eivissa sense causa degudament justificada

Els tests massius a Sant Antoni detecten 69 positius d’entre 5.443 proves fetes

Dijous, 28 de gener, el dispositiu de filtratge començarà al poliesportiu Municipal de Santa Eulària.