La golejada del CD Eivissa il·lumina una jornada balear fosca a la 2a RFEF

El Formentera perd contra el Terol el duel pel lideratge i la Penya surt del playoff mentre l'Andratx cau al descens

20/02/2022

10

Se citaven a la Pinilla els dos equips que volen governar la lliga i el Formentera ha hagut de cedir el lideratge. Al minut 35, Emana arma la cama i supera per baix Óscar Santiago. La fusta ha negat l’empat d’Adri Castro just abans del descans i a les acaballes del partit, Raul Prada també ha acaronat l’1 a 1. L’única alegria balear de la jornada la regala el CD Eivissa en forma de golejada contra el Lleida. Marquitos ha iniciat el festival ben prest i després de patir, els de Garrido s’han desfermat amb un darrer quart d’hora sublim. Juan Antonio Sánchez, Gianluca Simeone i Juan Delgado han completat una exhibició d’efectivitat que fica els eivissencs a zona play-off. Un dia de reivindicació després de moments complicats. Qui surt de la zona noble és la Penya, que ha caigut per 1 a 0 al camp del Prat.

A sa Plana l’Andratx ha caigut contra l’Espanyol B i amplia a 8 les jornades sense guanyar. Rubén Sánchez ha fet el primer al minut 34 aprofitant un refús. La fortuna ha donat pas al talent al 0 a 2, obra d’Abde abans del descans. El filial perico ha quedat amb 10 quan faltava mitja hora, però la diana de l’esperança no ha arribat fins al minut 90. Obra d’art de Diego que no evita que els galls caiguin en descens. Sumen 3 punts dels darrers 24 en joc.