X

Continua la investigació sobre les causes de l’accident mortal d’un ferri contra una embarcació

L'home que va quedar ferit ha estat donat d'alta i ja ha declarat sobre els fets

19/08/2021

Continua la investigació sobre les causes de l’accident mortal d’un ferri contra una embarcació

La Guàrdia Civil continua investigant les causes de l’accident d’un ferri de Baleària que va abordar una petita embarcació de vuit metres de l’eslora, que es va produir dimarts a les 23:30 hores. Aquest dimecres migdia, els GEAS de la Guàrdia Civil han estat cercant restes de l’accident, de moment, sense èxit. La investigació es centra en esclarir si l’embarcació portava els llums i si la velocitat del ferri de Baleària era correcte en el moment de l’accident.

D’altra banda, l’home que va quedar ferit, que anava dins la barca, és un home de 46 anys que ja ha estat donat d’alta, després d’haver patit una crisi d’ansietat en el moment de l’accident, motiu pel qual va ser traslladat a l’Hospital Can Misses. És un extreballador de Baleària, que té molts de coneixements de navegació marítima i que ha agafat un vaixell avui matí cap a Dénia per passar uns dies amb la família després d’haver declarat. La família no farà declaracions mentre el procés judicial estigui obert. També ha declarat el capità de Baleària.

La Guàrdia Civil ha explicat avui a IB3 que el cos de la persona que va perdre la vida a la petita embarcació estava complet, però que en el moment dels fets es trobava en tan mal estat que no se’l va poder reconèixer.

19/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris