La jornada 21 a 3a Divisio

El líder, el CD Eivissa, acumula 11 jornades sense perdre i diumenge va superar el Binissalem per 2-0

20/02/2024

20

Al futbol de ca nostra, la jornada 21 de Tercera Divisió ens deixa una nova victòria in extremis del Poblense contra el Platges de Calvià, sembla que s’abonen als triomfs al darrer alè. Els d’Óscar Troya rompen el 0 a 0 al minut 94 gràcies a aquest bon gol d’Adrià Nicoli. Els poblers, que ja sumen els mateixos punts que el Mallorca B, acumulen 9 jornades consecutives sense conèixer la derrota.

Però qui continua comandant la classificació amb ma de ferro és el CD Eivissa de Raül Casany. Els eivissencs s’imposen 2 a 0 al Binissalem. Els dos gols arriben a la segona meitat. Al 68, rematada de cap d’Àlex Sánchez a la sortida d’un còrner per encetar el marcador pels pitiüsos. Ja al descompte, Juankar Martínez sentencia el partit amb aquest gol per davall de les cames del porter binissalemer. Els pitiüsos acumulen ja 11 partits consecutius sense perdre.

El segon classificat és el Mallorca B, que no passa de l’empat a 0 al camp del Llosetense. Amb aquest resultat el filial vermell s’allunya del CD Eivissa, que ja l’avantatja en 10 punts a falta de 13 jornades.

Al camp del Santanyí, victòria per la mínima del Manacor. Al minut 28 Nico Rubio, de penal, fa l’única diana del partit, que dona el triomf als manacorins, que ja son quarts a la classificació.

Al camp municipal Mariona Caldentey, empat a 2 entre el Felanitx i el Constància. Al minut 9, un gol de cap de Miquel Buades avança els inquers. Dos minuts més tard arriba el segon per al Constància, Mateu Ferrer aprofita la sortida del porter local per fer una vaselina i doblar el seu avantatge. Però els felanitxers no es rendeixen i la seva reacció arriba al minut 26, Toni Beas aprofita un mal rebuig a l’àrea rival per fer l’1 a 2. Ja a la segona part, Adri Hernández amb un golàs des de fora de l’àrea posa l’empat a 2 i salva un punt per al Felanitx, que no els serveix per sortir del descens.

El partit de la jornada el protagonitzen el Mercadal i el Collerense. Pluja de gols a Menorca que acaba en empat a 3. Al minut 6 s’avancen els menorquins amb un gol de cap de Sidibé a la sortida d’un còrner. Al minut 38 arriba l’empat dels del Coll den Rebassa per mitjà de Nacho Sánchez que fa aquesta rematada i posa l’1 a 1. Sense temps per celebrar-ho, Xavi Fedelich aprofita l’assistència de Sidibé per xutar a boca de canó i tornar a avançar al Mercadal. Ja a la segona part, bona combinació dels locals i Javi Hernández defineix a la perfecció per posar el 3 a 1. El collerense no dona el partit per perdut i al minut 71 Nacho torna a ser el llest de la classe i aprofita una pilota morta dins l’àrea per retallar distàncies. Ja amb el temps reglamentari complit arriba l’empat dels visitants: Jorge Cardeño fa un golàs per rampinyar un punt.

A l’Alcúdia-Portmany els gols arriben des dels 11 metres, al minut 25 Miquel Ripoll transforma la pena màxima. A la segona part, també des del punt de penal el Portmany té l’oportunitat per fer l’empat, però Tomeu Villarreal endevina la intenció de Dani Reales i atura el xut. Al minut 77, de nou penal per l’Alcúdia, i és Miquel Ripoll, que acumula 5 dianes en els darrers 4 partits, que torna a assumir-ne la responsabilitat i posa el 2 a 0 final.

Aquesta jornada 21 també ens deixa la golejada de l’Alaior 0 a 4 al camp del Sóller i l’empat sense gols entre el coer, l’Inter Manacor i l’Arenal.