societat

La Junta de Personal del Mateu Orfila no accepta les condicions que exigeix la gerència de l’hospital per readmetre al cap d’UCI

El gerent Romà Julià i el doctor Fernández-Cid es tornaran a reunir a primera hora del matí d'aquest dimarts per prendre'n una decisió final


La gerència de l’Hospital Mateu Orfila ha oferit al doctor Fernández-Cid ser readmès, però amb condicions. Demà, l’encara cap de la Unitat de Cures Intensives, es tornarà a reunir amb el gerent de l’Àrea de Salut de Menorca per donar-n’hi una resposta.

La proposta de readmissió del cap de l’UCI, Ramón Fernández-Cid, anunciada avui matí per la gerència de l’Hospital Mateu Orfila, no acaba amb la crisi a l’Àrea de Salut de Menorca.

A més d’aturar les peticions de dimissió, i el mal clima laboral i de protestes… perquè Fernández-Cid pugui continuar en el càrrec, també li exigeixen introduir un nou model assistencial, una gestió dels pacients en base a criteris clínics, ser sotmès a la supervisió de la directora mèdica, Tamara Contreras i demanar disculpes públicament per unes declaracions difoses per les xarxes socials.

De moment, continuen les negociacions. Demà, el gerent Romà Julià i el doctor Fernández-Cid es tornaran a reunir a primera hora del matí per prendre’n una decisió final. Mentrestant, està previst que continuïn les protestes a les portes de l’hospital, a les 11 del matí.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca assoleix el rècord de contagis: 50 nous positius en 24 hores

Des d'aquest dissabte, les trobades a l'interior i l'exterior són d'un màxim de 6 persones i de 2 nuclis familiars

La maleta viatgera, una manera de reivindicar el nom de grans dones oblidades

L'activitat va dirigida especialment a infants d'entre 4 i 12 anys de les escoles de Marratxí

El Govern ajudarà a pagar el rebut de la calefacció de les escoles

A les aules hi ha mesuradors que controlen la qualitat de l'aire, s'obren les finestres i les portes per garantir...

Centenars de persones s’examinen de les proves de llengua catalana

S'han creat llargues coes per evitar aglomeracions