X

“La llei turística no es pot fer d’esquena al sector”

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha expressat el malestar per la presentació del Govern de la llei turística a Fitur sense informar prèviament a consells i ajuntaments 

20/01/2022

“La llei turística no es pot fer d’esquena al sector”

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha considerat que una llei turística, en una comunitat com Balears, “no pot fer-se d’esquena al sector ni a la institució que haurà d’aplicar aquesta llei, que és el Consell”. Així s’ha expressat Marí a la fira de turisme Fitur, en què ha reiterat el malestar de la institució insular després que el Govern presentàs el dilluns aquesta llei, “sense informar prèviament els consells o als ajuntaments”, segons explica el president del Consell eivissenc.

“Les coses no es fan així”, ha censurat, i ha afegit que “primer es parla, es dialoga, i després es presenta el contingut i el Govern ha començat pel final”. “Ha explicat el contingut d’una llei que desconeixem i això no és diàleg, és deslleialtat”, ha criticat.

Marí ha lamentat que l’Executiu balear “hagi volgut anar pel seu compte” en aquest assumpte, més “quan sempre ha fet bandera del diàleg, que no sols ha de manifestar-se, sinó que s’ha de practicar”. “El Govern crec que s’ha equivocat en aquest cas i no ha fet les coses com correspon”, ha dit.

Segons ha indicat, des del Consell volen participar en l’elaboració de la llei, per la qual cosa tractaran que la norma no quedi definida de manera “unilateral” per part de l’Executiu autonòmic.


Arranca Fitur amb totes les expectatives posades en el turisme nacional
Les claus de Fitur: consolidar el turisme nacional amb un canvi de model
Eivissa s’enfoca a atreure més turisme espanyol a la fira Fitur

20/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT