Topa contra diversos cotxes i intenta agredir una conductora a Sant Lluís
S'investiguen les causes de l'accident

Coincidint amb el Dia Europeu de la Logopèdia, el CLIB vol reivindicar el seu paper dins la societat
Ainhoa va passar la COVID-19 al mes de desembre, i la varen ingressar. En sortir, no podia parlar. “Vaig estar dos mesos, dos mesos sense parlar res, no se’m sentia”, explica la pacient. Va tenir un problema a les cordes vocals que venia dels pulmons.
La solució, però, la va trobar l’otorrinolaringòleg, qui va dir-li que l’únic remei era fer teràpia de logopèdia. I és que la COVID pot deixar seqüeles que s’han de tractar des de la logopèdia. Però la realitat, és que els logopedes no tenen presència a alguns hospitals. Ni tampoc a les UCIs, els centres d’atenció primària, o fins i tot a residències de gent gran i centres de dia.
Per això, coincidint amb el Dia Europeu de la Logopèdia, el Col·legi de Logopedes de les Illes Balears vol reivindicar l’essencialitat de la seva tasca. No només en el procés rehabilitador post-covid, sinó també des del punt de vista mèdic i social.
S'investiguen les causes de l'accident
En arribar els sanitaris d'emergències, han trobat el presumpte agressor ferit per arma de foc i l'han traslladat en estat greu a l'Hospital de Son Espases
L'home, de 82 anys, ha passat a disposició judicial i s'ha acollit al seu dret a no declarar
La víctima, de 79 anys, va morir aquest dimecres a conseqüència dels trets del seu marit, de 82, amb una escopeta de caça, amb la qual després es va ferir ell mateix