X

La majoria d’institucions a Mallorca pengen la bandera LGTBI pel Dia de l’Orgull

El Parlament ha rebutjat sumar-se a la iniciativa

28/06/2023

La majoria d’institucions a Mallorca pengen la bandera LGTBI pel Dia de l’Orgull

La geganta Esclarmunda s’ha engalanada amb la bandera LGTBI per celebrar el Dia de l’Orgull. El Consell de Mallorca se suma a les reivindicacions dels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI.
Els representants del PP al Consell de Mallorca s’han unit a la foto commemorativa, tot i que ahir varen rebutjar penjar la bandera al Parlament.

Altres municipis de Mallorca on el PP governa conjuntament amb Vox no han fet distinció d’altres anys i han donat suport a la festa, és el cas de Marratxí, No han hissat la bandera a la façana del consistori, però sí que ha penjat una pancarta a banda i banda del carrer. I Alcúdia, amb govern de PP i Vox, també s’ha llegit un manifest, tot i que els regidors de Vox no han assistit a l’acte. L’Ajuntament de Felanitx també ha desplegat la bandera i ha presentat els actes de la primera setmana de l’Orgull del municipi, que acabarà dissabte dia 8 de juliol amb el pregó, la desfilada i una gran festa. I a Inca, l’equip de Govern de Virgili Moreno del PSOE ha continuat amb la tradició, i la bandera LGTBI també penja de la façana de l’Ajuntament.

28/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT