Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

Segons un estudi la meitat dels estrangers asseguren haver patit o estat testimonis de situacions de discriminació
La meitat dels joves menorquins mostra una actitud o bé directament “de rebuig”, o si més no “recel o desconfiança cap a la immigració i a la diversitat cultural”. Ho diu l’estudi sobre la ‘realitat de les persones migrades i de la interculturalitat a Menorca’, que deixa una altra dada per a la reflexió: el 50% dels migrants expressen haver patit o estat testimonis de situacions de discriminació.
L’estudi, finançat pel Fons Menorquí de Cooperació, ofereix dades preocupants. En un escenari canviant -Menorca ha passat del 6% de la població nascuda en un país estranger, a principis de la dècada del 2000, al 16%-, el treball apunta que un de cada quatre alumnes de tercer i quart d’ESO mostren una actitud clara de rebuig a la immigració. Un 25% considera encertada, per exemple, la detenció de les persones arribades en barca a Menorca l’estiu passat i deportar-les al seu país d’origen. Entre un 35 i un 45% més hi manifesta desconfiança. Només la meitat de l’alumnat enquestat hi mostra una actitud favorable.
D’altres dades de l’estudi indiquen que la meitat dels estrangers expressen haver patit o haver estat testimonis de situacions de discriminació, en especial a l’espai públic i a la feina. També s’hi confirma que una part important de la població estrangera resident conviu amb una situació de precarietat material. Un 20% ingressa menys de 5.000 euros i fins a un 52% menys de 10.000 euros a l’any. Els serveis d’orientació laboral només col·loquen una de cada deu persones, mentre que l’eficàcia del servei públic d’ocupació és irrellevant.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys