X

La Nit de les Ànimes torna un any més al parc de sa Riera de Palma

Se celebrarà el pròxim dissabte 4 de novembre

27/10/2023

La Nit de les Ànimes torna un any més al parc de sa Riera de Palma

El parc de sa Riera esdevindrà, un any més, i ja en van set, escenari de la Nit de les Ànimes. El pròxim dissabte 4 de novembre les tradicions pròpies de Tots Sants a Mallorca hi seran ben presents a partir de les quatre de l’horabaixa.

Les xeremies donaran el tret de sortida a més de tres hores de tallers en els quals els més menuts aprendran a fer rosaris ensucrats i fanalets. A banda dels tallers, també hi haurà animació infantil a càrrec de Cucorba, pintacares, un contacontes i una ballada popular amb el grup Roada.

No poden faltar les visites guiades teatralitzades al cementeri, que enguany constaran d’onze torns. Una oportunitat per conèixer els racons del camp sant. És necessari inscriure-s’hi prèviament. Es pot fer des d’avui i totes les visites, que inclouen les catacumbes, es faran el mateix dia 4.

Una cita que viurà el seu plat fort a la cloenda, amb el correfoc, amb un espectacle de foc i fum en el qual participaran més d’un centenar de dimonis, dinamitzats per una batucada amb una cinquantena de músics. Es faran servir 30 quilos de pólvora.

Notícies relacionades >

27/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris