Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

Els administradors de finques avisen que aquests impagaments estan retardant obres de millora als edificis
La crisi sanitària dispara la morositat en les comunitats de veïnats. Un fet que ja origina un augment de demandes als jutjats. Missers i administradors de finques coincideixen que el procés judicial per reclamar quotes i rebuts impagats es fa molt llarg i genera inseguretat als demandants. Les sentències poden arribar en dos anys però, si hi ha execució judicial amb subhasta de béns, el procés es pot allargar més de 7 anys.
Actualment, es calcula que entre el 10 i el 15 per cent dels propietaris de comunitats de veïnats són morosos. Una xifra que augmenta si en la comunitat són pocs veïnats. Però no tots els morosos són demandats als tribunals pels costos i la llarga espera que suposa.
En els darrers mesos també s’ha notat un increment d’intimidacions i amenaces cap als morosos.
Tenir morosos en una comunitat de veïnats implica també falta de llibertat a l’hora de mantenir els elements comuns. Les dificultats econòmiques actuals de les famílies fa que no s’executin algunes millores a les finques. Un fet que pot resultar perillós per a les estructures.
Els professionals de les propietats horitzontals reclamen a les administracions que es faci una normativa que permeti fer juntes telemàtiques per facilitar la tasca als administradors de finques.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys