economia

La patronal del sector nàutic critica el retard en les obres per la nova seu de l’FP Dual de Nàutica

El Govern al·lega que aquests mesos hi han detectat dèficits estructurals

La+patronal+del+sector+n%C3%A0utic+critica+el+retard+en+les+obres+per+la+nova+seu+de+l%26apos%3BFP+Dual+de+N%C3%A0utica

La patronal del sector nàutic, amb més de 500 empreses i que aglutina devers 4.000 treballadors, critica el retard en les obres de la que ha de ser la nova seu de l’FP Dual de Nàutica, al polígon de Son Castelló de Palma. El projecte es va presentar fa més de 2 anys i mig i els estudis havien d’haver començat al 2018. A dia d’avui, però, l’edifici continua degradat.

Passats 2 anys i mig dels anuncis i els somriures, la imatge que trobam és la mateixa. L’edifici continua amb algunes finestres tapiades, d’altres amb vidres romputs i l’esplanada plena de cotxes de lloguer. El sector nàutic està decebut amb el retard.

A Menorca ja existeix un centre de referència pels estudis nàutics i a Eivissa també es poden formar. A Mallorca, però, no és així, i la demanda de feina és molt alta. El Govern al·lega que aquests mesos hi han detectat dèficits estructurals, que han hagut de fer feines prèvies i està a punt de sortir el concurs per rehabilitar l’edifici. Un pic recalculats els terminis, el Govern espera que el centre ja estigui operatiu el curs 2021-2022, tres anys més tard del previst.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Acord tancat: puja 15 euros el salari mínim fins als 965 euros a partir de l’1 de setembre

En un comunicat conjunt, asseguren que el Govern espanyol i els sindicats es comprometen al compliment de l'objectiu de situar...

El trànsit de creuers a l’octubre superarà el d’abans de la pandèmia

El nombre d'escales progaramades a les Illes es dispara: en són 86, un 95% més que al setembre