societat

La Policia intervé un botellot amb 12 persones a la zona de ses Feixes, a Vila

En total, els agents han interposat 24 actes contra els assistents que no duien mascareta obligatòria i bevien alcohol a la via pública


La Policia Local d’Eivissa i la Policia Nacional han intervingut la nit d’aquest dissabte un botellot amb 12 persones a la zona de ses Feixes, a Vila. A la una de la matinada, els agents varen acudir al lloc dels fets i varen comprovar que els assistents no respectaven les mesures de distància i seguretat ni duien la mascareta obligatòria. A més, consumien begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

En total, els agents han interposat 8 actes per no dur la màscara obligatòria, 2 actes per menyspreu als agents de l’autoritat, 12 actes per incompliment del toc de queda i 12 més per incomplir la prohibició de reunir-se amb no convivents. A més, han realitzat 8 denúncies per incomplir ordenances municipals i participar en un botellot a la via pública.

D’altra banda, els agents van intervenir a les 00.12 hores al carrer Bisbe González Abarca número 4, un incendi de 4 contenidors de residus. Els policies van actuar en un primer moment amb extintors fins a l’arribada dels bombers que van aconseguir apagar l’incendi. El foc va cremar els quatre contenidors i també va afectar dues motocicletes que es trobaven estacionades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La difícil guerra europea de les vacunes

L'estratègia de vacunació està pendent de decisions clau a Espanya i Europa. En un moment en el qual les comunitats autònomes alerten de la falta de vacunes, serà clau el...

L’Obsam proposa canviar l’estratègia de manteniment dels torrents de Menorca per evitar que s’assequin

Recomana abandonar la idea de netejar-los, per passar a conservar-los i mantenir-los

El projecte del carril bici de Lloseta obté un premi de mobilitat sostenible

El jurat ha destacat que fomenta els desplaçaments en bicicleta de manera segura

Un vaixell que té cura de la Mediterrània

És el Toftevaag, un vaixell pesquer amb més d'un segle d'història