X

La Policia intervé un botellot amb 12 persones a la zona de ses Feixes, a Vila

En total, els agents han interposat 24 actes contra els assistents que no duien mascareta obligatòria i bevien alcohol a la via pública

27/02/2021

La Policia intervé un botellot amb 12 persones a la zona de ses Feixes, a Vila

La Policia Local d’Eivissa i la Policia Nacional han intervingut la nit d’aquest dissabte un botellot amb 12 persones a la zona de ses Feixes, a Vila. A la una de la matinada, els agents varen acudir al lloc dels fets i varen comprovar que els assistents no respectaven les mesures de distància i seguretat ni duien la mascareta obligatòria. A més, consumien begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

En total, els agents han interposat 8 actes per no dur la màscara obligatòria, 2 actes per menyspreu als agents de l’autoritat, 12 actes per incompliment del toc de queda i 12 més per incomplir la prohibició de reunir-se amb no convivents. A més, han realitzat 8 denúncies per incomplir ordenances municipals i participar en un botellot a la via pública.

D’altra banda, els agents van intervenir a les 00.12 hores al carrer Bisbe González Abarca número 4, un incendi de 4 contenidors de residus. Els policies van actuar en un primer moment amb extintors fins a l’arribada dels bombers que van aconseguir apagar l’incendi. El foc va cremar els quatre contenidors i també va afectar dues motocicletes que es trobaven estacionades.

27/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris