X

La Guàrdia Civil troba indicis que la mort de l’home a Algaida es deu a un accident

La investigació apunta que l'home i un amic estaven manipulant el motor d'un cotxe per tractar d'arreglar-lo quan el vehicle s'ha posat en marxa i ha atropellat la víctima

20/03/2024

La Guàrdia Civil troba indicis que la mort de l’home a Algaida es deu a un accident

La Unitat de Policia Judicial de la Guàrdia Civil desplaçada a Algaida han trobat indicis que el succés ocorregut a fora vila d’Algaida on ha mort un home de 69 anys mentre reparava un cotxe es tractaria d’un accident i s’ha procedit a l’aixecament del cadàver prop de les 17.00 hores. Els fets han tengut lloc minuts abans de les 15.00 hores d’avui dimecres en una finca d’Algaida.

Els primers en acudir a aquesta finca ha estat la Policia Local d’Algaida i després han acudit dotacions de Bombers que han hagut de treure la víctima de davall el cotxe. Sembla que dos homes manipulaven el motor d’un automòbil quan, de sobte, s’ha posat en moviment i ha passat per damunt del que s’hi trobava ajagut davall.

Els serveis funeraris s’han emportat el cos mentre l’home que ha presenciat els fets ha partit acompanyat d’un familiar. La finca es troba situada al Camí de Can Bassa, a Son Pujolí, entre els termes municipals d’Algaida i Sencelles. El cotxe ha quedat al mateix lloc del sinistre. Els pocs veïnats de la zona han declarat no conèixer qui venia de tant en tant en aquesta finca.

Notícies relacionades >

20/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris