societat

La Policia Local d’Eivissa interposa 29 denúncies a locals per incomplir les normes sanitàries

La gran majoria de les infraccions han estat per no respectar les distàncies de seguretat o perquè els treballadors no usaven la màscara


La Policia Local d’Eivissa ha inspeccionat aquest cap de setmana un total de 33 locals de diferents zones d’oci nocturn, i ha interposat 29 denúncies per incompliment de les normes sanitàries.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, els controls s’han realitzat a diversos punts de la ciutat entre les 22.00 i les 06.00 hores. Entre les infraccions detectades, la gran majoria eren per no respectar les distàncies de seguretat o perquè els treballadors no usaven la màscara.

Totes les denúncies s’han formulat per infraccions a preceptes ja vigents des del passat 19 de juny, quan es va aprovar el pla de mesures per prevenir els efectes de la COVID-19.

Sobre l’ús obligatori de la màscara, la Policia ha recordat que des d’aquest dilluns els controls no tindran ja caràcter informatiu i començaran a formular-se denúncies.

A més, aquest cap de setmana s’han interposat 10 denúncies per infracció de les ordenances municipals, a locals amb actuacions musicals sense llicència, per irregularitats en limitadors acústics o per venda ambulant.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Pep joan 19/07/2020

    Titular equivocat: en comptes d incumplir ha de dir CUMPLIR

Cercador |


més contingut relacionat

Comença la vacunació de les persones majors, d’entre 95 i 112 anys

Més de 2.700 persones de Mallorca estan citades per subministrar-los la dosi, que també poden rebre a ca seva

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb...

Els restaurants de Menorca consideren que l’ús dels interiors al 30% és insuficient

Els establiments amb més sort es queixen que l'espai no els dóna per abastir tota la demanda

Ángel Luis Guerrero és el nou batle de Sant Josep

Agafa les regnes del consistori il·lusionat i amb el repte d'aconseguir tancar la contractació final del Pla General.