X

La Policia descarta la implicació del pare i dels padrins en l’abandonament d’un nadó en un contenidor a Porto Cristo

Els tres detinguts passaran aquest dilluns a disposició judicial

05/11/2023

La Policia descarta la implicació del pare i dels padrins en l’abandonament d’un nadó en un contenidor a Porto Cristo

Redacció

En relació amb la mort del nadó que va ser localitzat en un contenidor a Porto Cristo, la Policia Nacional ha procedit a la detenció de tres persones, entre les quals la mare.

El grup de Policia Judicial de la Policia Nacional a Manacor, amb el suport de Policia Científica i Seguretat Ciutadana, ha estat al capdavant de la recerca duent a terme nombroses gestions i com a resultat ha detingut tres persones com a presumptes autors dels fets.

Diverses patrulles acudiren al lloc, i mentre una traslladava el nounat a un hospital, les altres acordonaven la zona, protegien l’escena de la trobada i identificaven testimonis amb els que van recaptar les primeres dades. Els agents de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor van començar a realitzar nombroses gestions que han permès la detenció dels presumptes autors i l’obtenció de proves, indicis i vestigis per a l’esclariment dels fets.

Fonts policials confirmen que ni el pare ni els padrins de la nounada estan implicats en la seva troballa, i que  l’infant era una nina i que havia nascut de manera prematura, tot i que encara que no han precisat si quan va ser abandonada en les escombraries encara estava amb vida ni han aportat dades sobre la relació entre la mare i els altres dos detinguts.

La Policia ha informat que els detinguts seran retinguts en els calabossos de Manacor i aquest dilluns passaran a disposició judicial i reconeix que la recerca continua oberta, per la qual cosa no es pot facilitar més informació en aquests moments.

Notícies relacionades >

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris