SOCIETAT

La posada en marxa de la nova Escola d’Adults de Maó es retarda dos anys i no es preveu fins al 2023

La seu que es construirà a l'antic quarter de Santiago ha de posar fi a la dispersió actual, que obliga a fer les classes a fins a cinc locals diferents de la ciutat


La posada en marxa de la nova Escola d’Adults de Maó es retarda dos anys i no es preveu, en el millor dels casos, fins al curs de 2023. La seu que es construirà a l’antic quarter de Santiago ha de posar fi a la dispersió actual, que obliga a fer les classes a fins a cinc locals diferents de la ciutat.

Resolts els problemes d’espai a Alaior i Sant Lluís, les dificultats es concentren a Maó i Es Castell. Ara mateix, l’Escola d’Adults de Maó, que reparteix la seva activitat en cinc immobles diferents: la seu principal, el centre Joan Mir i Mir al carrer de Sant Joan, l’institut Joan Ramis, els col·legis Antoni Juan i Mare de Déu de Gràcia, i el centre cívic de l’Avinguda de Menorca. Els quarters de Santiago acolliran tots aquests serveis a partir del curs 2023-24. La Conselleria ja té el projecte enllestit i el pressupost reservat -tres milions d’euros- per posar en marxa les obres, però ha d’esperar primer que quedi lliure l’espai que ocupa actualment la Policia Local, per signar el nou conveni amb l’Ajuntament i licitar les obres.

Mentre, el nou curs ha començat amb novetats, i un augment de l’aforament permès a les aules. L’Escola acull enguany algun dels cursos que es van haver de cancel·lar l’any passat a causa de la pandèmia, com el de cuina. Creixen les matrícules, amb prop de 2.000 alumnes, una xifra superior a la de 2020, però una mica per davall, encara, a la de fa dos anys.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |