Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Segons el darrer EGM, la ràdio espanyola va acabar el 2022 mostrant la seva fortalesa: més audiència, més credibilitat i més eficàcia comercial
Ràdio. La ràdio. Molt més que veu, música, efectes i silencis. Segons la Guia de la Ràdio, a les Illes Balears es poden sintonitzar més de 100 canals radiofònics propis que, cada dia, emeten qualque contingut. I n’hi ha de tota classe.
Segons el darrer EGM, la ràdio espanyola va acabar el 2022 mostrant la seva fortalesa: més audiència, més credibilitat i més eficàcia comercial. 31 milions d’espanyols s’informen i s’entretenen a través de les ones radiofòniques. I no és que només sigui el mitjà amb més credibilitat o que hagi fidelitzat oients -entre els quals, per cert, hi ha gent jove- sinó que s’ha sabut adaptar al món digital.
Aquell mitjà que, fa molts anys, amb l’arribada de la televisió ja havia de morir, però que no ho va fer; però que havia de tornar a morir amb l’arribada dels telèfons, i amb Internet, i amb els pòdcasts. Però la realitat radiofònica es reinventa. I si no mor és perquè la gent l’escolta i hi confia. I si no mor és perquè, simplement, és més viva que mai.
Avui, 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, celebram el perquè d’aquells aparells -més moderns o més antics- que remuguen arreu. Les ràdios que entretenen, acompanyen i ensenyen. I si estàs sentint aquesta sintonia, aquestes paraules, aquest informatiu, és perquè també qualque cosa hi tens a veure i qualque cosa tens a celebrar.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits