eivissa

La ramaderia ovina cau més d’un 45 per cent a Eivissa

L'Observatori de Sostenibilitat ja ha presentat el seu informe del 2019: Eivissa continua lluny d'assolir els objectius mediambientals

La+ramaderia+ovina+cau+m%C3%A9s+d%27un+45+per+cent+a+Eivissa

L’Observatori de Sostenibilitat ja ha presentat el seu informe del 2019: conclou que Eivissa ha registrat millores mediambientals el darrer any, però que encara continua enfora d’assolir els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides.

El sector primari està en clar retrocés a l’illa i especialment la ramaderia ovina, que ha disminuït més d’un 45 per cent. Com a nota positiva, l’agricultura ecològica ha pujat més d’un 10 per cent.

L’informe destaca que el consum d’aigua dessalada ha augmentat un 64 per cent, lamenta que aquestes encara no estiguin funcionant al 100 per cent i torna a posar en relleu la manca d’aprofitament que Eivissa fa de les energies renovables malgrat les grans possibilitats que té.

Pel que fa a les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera, s’han reduït quasi un 8 per cent però l’illa continua per sobre de la mitjana nacional.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa aprova l’adjudicació de les obres de l’alberg provisional de baixa exigència de sa Joveria

Serà una construcció modular que podrà acollir 56 persones distribuïdes en 7 habitacions

La Marina centralitza la poca festa nocturna d’aquest estiu a Eivissa

Sense les grans discoteques obertes, el West End i Platja d'en Bossa pateixen més les conseqüències de la caiguda turística

15.000 proves PCR a les Pitiüses des de l’inici de la pandèmia

Des d'aquest dilluns Can Misses realitza de forma autònoma les proves PCR i ja no cal que les enviï a Son Espases