X

La recerca a Google del condemnat per intentar assassinar son oncle a sa Pobla: “Com matar un home de 120 quilos?”

L'home ha reconegut que va apunyalar el seu familiar el maig del 2021 i ha acceptat 10 anys de presó

04/10/2023

La recerca a Google del condemnat per intentar assassinar son oncle a sa Pobla: “Com matar un home de 120 quilos?”

Un home de sa Pobla reconeix que va intentar assassinar el seu oncle i accepta una condemna de 10 anys de presó. Al judici, celebrat aquest dimecres a l’Audiència, ha explicat que va atacar el seu conco amb un ganivet, de manera sorprenent, al seu domicili de sa Pobla. El va apunyalar al cap i al coll i li va causar nombroses ferides.

La víctima tenia 73 anys i va trigar mesos a recuperar-se. Poc després, va morir a causa de la Covid. L’agressió es va produir sense motiu aparent, però les parts tenen clar que va ser premeditada, perquè l’home havia fet una recerca prèviament a Internet: “Com matar un home de 120 quilos?”, va escriure el condemnat a Google.

A presó, des de fa més de 2 anys

L’encausat està al centre penitenciari des que varen ocórrer els fets, al maig de 2021. Ara, a més de la condemna a presó, també l’obliguen a pagar una indemnització de 149.000 euros als familiars directes de la víctima.

El més probable és que no pugui pagar-la i es declari insolvent. Això sí, no podrà acostar-se a ells, perquè se li imposa una ordre d’allunyament respecte d’aquests familiars, que estarà en vigor durant 20 anys.

04/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris