X

Restauradors de Vila: “Han trigat massa”

Propietaris de bars i restaurants consideren que les mesures de relaxació arriben tard i és que fa dos mesos que tanquen abans de les 22h 

27/11/2020

Restauradors de Vila: “Han trigat massa”

Eivissa ha estat l’illa que ha tengut les restriccions més dures de les Balears i durant més temps. Unes mesures que han permès la baixada de la incidència que la situen en 190 casos per 100.000 habitants. D’estar darrerament per damunt de la mitjana balear, ha passat a estar-hi per sota des de fa aproximadament dues setmanes. Això ha permès que es flexibilitzin algunes restriccions.

Avui el toc de queda, començarà a les 12 de la mitjanit com a la resta de les illes. I bars i restaurants podran servir a l’interior. Fa més dos mesos que bars i restaurants han de tancar abans de les 22h de la nit. I un més que només podien fer servir les terrasses. Ara ja treballen de valent per netejar taules i cadires que feia setmanes que no podien fer servir. Tanmateix, molts consideren que les mesures de relaxació arriben tard.

Els bars i restaurants estan a l’espera d’adquirir els mesuradors de CO2 una vegada que el Govern en concreti els detalls. Depenent de la ventilació, podran obrir entre un 30 i un 60 per cent de l’espai.

Amb la nova relaxació de mesures, demà podran obrir també els parcs infantils i les tres àrees recreatives gestionades per l’IBANAT.


S’endarrereix el toc de queda a Eivissa i començarà a les 00.00h aquest divendres
Indignació entre els bars i restaurants d’Eivissa per les noves limitacions d’espai i horari

27/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris