X

La revetla de Sant Sebastià de Palma i el Sant Honorat d’Algaida, cancel·lats per mor de la Covid

Cort ajornarà les 17 actuacions musicals que estaven previstes per a la revetla de Palma 

07/01/2022

La revetla de Sant Sebastià de Palma i el Sant Honorat d’Algaida, cancel·lats per mor de la Covid

Continua el degoteig de suspensions de festes populars d’hivern. L’Ajuntament de Palma ha decidit, finalment, cancel·lar els concerts multitudinaris de la Revetla de Sant Sebastià. I a Algaida, enguany per Sant Honorat tampoc no hi hauran ni cossiers ni foguerons.

Segon any consecutiu sense revetla de Sant Sebastià. L’any passat fou la tercera onada de covid, i enguany la sisena. Gener és complicat pel que fa a l’epidèmia i l’Ajuntament de Palma es veu obligat a evitar els actes multitudinaris de manera dràstica. “Són uns esdeveniments que es produeixen en un punt concret, que aglutinen molta gent mirant un escenari. Per tant, jo crec que per sentit comú i per responsabilitat i per acompanyar la situació que està vivint la població, que ara mateix és de molta por, s’han d’evitar aquestes concentracions”, ha explicat el regidor de Participació, Alberto Jarabo. 

17 actuacions musicals ajornades, que no suspeses. Cort pensa en una època en què la situació sanitària millori. El col·lectiu Orgull Llonguet, juntament amb l’Obreria de Sant Sebastià, és partidari que se celebrin festes en altres èpoques de l’any, però que, en tot cas, no serà per Sant Sebastià. Ho explica José Juan Luna: “Sant Sebastià com a festa, nosaltres trobam que ha de ser al voltant de Sant Sebastià, igual que Sant Antoni no se celebra en un altre moment”.

Algaida s’inclou a la llista de pobles santantoniers que suspenen la majoria d’actes festius del programa de Sant Antoni. No hi haurà foguerons, ni dimonis ni tampoc cossiers per les festes de Sant Antoni i Sant Honorat. L’estrena de la dansa dels Caparrots, en canvi, serà virtual.


Suspesos tots els concerts de la revetla de Sant Sebastià de Palma
Una revetla de Sant Sebastià de Palma sense torrades i amb mascareta obligatòria a l’aire lliure

07/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT