La selecció espanyola, amb Cata Coll i Mariona Caldentey a l’onze titular, guanya Itàlia per 0-1

Un gol de Jenni Hermoso al minut 89 ha donat la victòria al combinat nacional. Després de tres triomfs en tres partits, les de Montse Tomé s'acosten a la final four de la Lliga de les Nacions

27/10/2023

24

Amb un gol salvador al minut 89, Jenny Hermoso ha protagonitzat el retorn somiat a la selecció. La seva diana ha servit per guanyar Itàlia per 0 a 1 i fer ple de victòries als tres partits jugats a la Lliga de les Nacions.

La davantera del Pachuca ha entrat al minut 67, substituint Mariona Caldentey i ha estat la gran protagonista. Una incursió de Salma Paralluelo per l’esquerra acaba amb xut d’Alexia Putellas. Giuliani la treu, però Hermoso apareix oportunista.

També ha estat decisiva la portolana Cata Coll amb una gran intervenció a la primera part. Victòria patida que acosta un poc més el combinat espanyol a la final a quatre.