X

La transformació digital, clau per al futur del sector hoteler

Objectiu: no quedar-se enrere i continuar essent punters en la indústria turística

27/03/2023

La transformació digital, clau per al futur del sector hoteler

Redacció

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha donat per finalitzat el seu programa de transformació digital després de cinc sessions durant les quals s’ha traslladat al sector la necessitat d’accelerar la digitalització de les empreses hoteleres. Es tracta de l’Hospitality Mallorca Digital Program, elaborat per l’empresa Schôolers i en el qual han participat unes 200 empreses.

L’objectiu és clar: atracar la digitalització a tot el sector i que, precisament, aquesta deixi de ser una assignatura pendent. I, per fer-ho, la tecnologia n’és la palanca. “S’ha d’aplicar a tots els àmbits. D’aquesta manera es pot oferir una atenció més personalitzada al client”, ha explicat la presidenta de la FEHM, Maria Frontera.

S’han de fer, diu el sector, canvis importants i s’han de materialitzar en molt poc temps. Accelerar la transformació digital per millorar l’eficiència de tots els processos que es duen a terme dins un hotel i millorar, per tant, l’experiència del client.

La incorporació de la intel·ligència artificial dins el sector hoteler també pot ajudar, en certa manera, expliquen els experts, a pal·liar la manca de treballadors, fent que les plantilles, començant pels mateixos equips directius, siguin més productives i la seva feina, de millor qualitat.

A la sessió final d’aquest programa digital per a la indústria turística hi ha assistit la presidenta Armengol, que ha recordat l’arribada, pròximament, de 17 milions d’euros per a innovació, digitalització i destinacions turístiques intel·ligents.

27/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris