La UD Eivissa cau a Can Misses contra l’Atlètic de Madrid B i suma 1 punt dels darrers 9

Els d'Alfaro igualen un partit que ja perdien als 3 minuts gràcies a Quintanilla però encaixen la segona derrota consecutiva a casa

03/11/2019

La creu l’hem viscut a Can Misses, on l’Atlètic de Madrid s’ha imposat a la UD Eivissa per 1 a 2. Només 3 minuts ha necessitat el filial matalasser per marcar gràcies a Darío. Al minut 8, Javi Lara ha enviat la pilota al travesser i no ha pogut empatar. El cordovès s’ha redimit al minut 59 amb una gran passada des de la dreta que ha rematat Quintanilla. Al cap de Rodado ha estat el 2 a 1 però el que no ha perdonat és l’Atlètic de Madrid B. Óscar ha definit davant Lucas amb tranquil·litat i deixa la UD Eivissa a la quarta posició, encara a zona playoff.