La UD Eivissa perd el primer partit del play-off d’ascens a Segona i haurà de remuntar al Johan Cruyff

El conjunt pitiús cau 1-2 a casa contra el Barça Atlètic a l'anada de la semifinal tot i avançar-se al marcador

02/06/2024

95

La UD ha sortit disposada a aprofitar el factor Can Misses per avançar-se a la semifinal del play-off d’ascens a Segona Divisió. I a l’inici, ha lluït la seva cara més dominadora. No ha estat fins al minut 10, quan Cedric amb aquesta espectacular rematada de cap avança els d’Onésimo. El gol feia justícia al domini inicial, però l’alegria ha durat 3 minuts. El temps que ha tardat Pau Víctor a culminar un contraatac per establir l’empat. Un gol que ha fet mal a la UD, que quasi encaixa el segon amb aquesta rematada al pal de Pelayo.

A partir d’aquí, hi ha hagut un intercanvi de cops on qualsevol ha pogut marcar. Alex Gallar es topa amb la defensa. Pau Víctor perdona el segon amb una gran jugada. I Cedric primer i Galler després no encerten davant Marc Vidal.

Però la gerra d’aigua freda ha arribat als 10 minuts de la represa, quan Marc Guiu queda tot sol davant Reynet i avança el filial blaugrana. Onésimo ha donat entrada a Nico Obolskii, que ha tengut d’una doble ocasió. També Cedric perdona l’empat. La UD ha espitjat, però s’ha trobat amb la pólvora banyada. El pròxim dissabte a les 19.30 h els d’Onésimo han de guanyar de dos gols per passar l’eliminatòria.