societat

L’Ajuntament d’Alaró demana que es rectifiquin les noves tarifes del TIB

Un alaroner que no té targeta intermodal i ha d'anar a Palma pagarà 3 euros pel servei del bus llançadora més 2,70 euros pel trenEscolta aquí la notícia.

L’Ajuntament d’Alaró s’afegeix a les crítiques dels usuaris sobre l’encariment dels bitllets de la nova xarxa del TIB. El consistori denuncia que un veïnat que no té targeta intermodal ha de pagar 3 euros per anar amb el bus llançadora a l’estació, a més del bitllet de tren que són 2,70 euros per anar a Palma. Per això el consistori ha enviat una carta al conseller de Mobilitat, Marc Pons, en la qual demanen que aquest servei torni a estar integrat.

El batle del municipi, Llorenç Perelló, critica el cost del bitllet. “Demanam que s’integri el servei de forma total, ja que no vas d’una urbanització a una altra, vas d’Alaró a un lloc on només hi ha ametllers i una estació de tren”, assegura. “Hem de tenir en compte que per aquella gent que no té targeta intermodal, paga en efectiu, i vol anar al poble veïnat de Binissalem li costa 9,60 euros. Tot perquè no han integrat el bus llançadora“, critica Perelló.

Els usuaris també critiquen aquesta pujada. I és que un veïnat d’Alaró que no té targeta intermodal i ha d’anar a Palma ha de pagar 3 euros pel servei de bus fins a l’estació, més 2,70 pel tren. És a dir, 5,70 per un trajecte.

Per la seva banda, el director general de Mobilitat, Jaume Mateu, defensa el nou model i explica que aquest nou servei penalitza als usuaris que no tenen targeta intermodal. En el cas d’Alaró, diu, els usuaris estalviaran si no paguen en efectiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

MÉS per Mallorca demana mobilitzacions feministes a través de les xarxes socials

Amb aquestes inciatives la formació trasllada que es busca guanyar sororitat i sensibilitzar la societat

La policia nacional ha obert 177 actes per incompliment de les restriccions a tot l’arxipèlag

Aquest primer cap de setmana s'intensifiquen els controls dels agents. També s'ha activat un dispositiu especial a les platges. {rela}...

Accident amb fugida a Palma

Una jove va resultar ferida lleu

Els centres de salut de les illes oberts per començar la vacunació entre els majors de 90 i 95 anys

En total 2.700 persones d'aquest col·lectiu han estat citades aquest cap de setmana