X

L’Ajuntament de Calvià llança una enquesta per conèixer la salut mental i el benestar emocional dels seus residents

L'objectiu és conèixer l'estat de la població calvianera en aquest àmbit per tal de poder dissenyar estratègies concretes

22/09/2023

L’Ajuntament de Calvià llança una enquesta per conèixer la salut mental i el benestar emocional dels seus residents

“Com valores ara mateix el teu benestar emocional?”. “Saps quins recursos d’ajut tens al teu abast?”. Són algunes de les preguntes que planteja el qüestionari sobre salut mental i benestar emocional de l’Ajuntament de Calvià. Una iniciativa amb la qual volen prendre el pols a la seva població per poder dissenyar una estratègia d’intervenció.

L’enquesta, que varia en funció de l’edat i es divideix en adolescent o adult, estarà disponible a la xarxa durant un mes, perquè els residents que hi vulguin participar hi puguin respondre, sempre de manera anònima. Posteriorment, es farà un estudi amb les conclusions extretes. L’objectiu és que hi participi el nombre més gran possible de població.

S’espera que l’informe final estigui enllestit a finals d’any. Un document que contendrà aportacions concretes per millorar l’atenció de persones que necessiten qualque tipus de tractament o suport per a la seva salut mental o el seu benestar emocional. El Consistori calvianer tendrà un grup de treball multidisciplinari compost per representants de diferents institucions i entitats.

22/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris