societat

L’Ajuntament de Lloret invertirà 400.000 euros per reformar l’antic Centre Parroquial

Un edifici que es creia que era del Bisbat però que el consistori va immatricular l'any passat.


L’Ajuntament de Lloret invertirà 400.000 euros del Pla d’Obres i Serveis per reformar l’antic Centre Parroquial. Un edifici que està pràcticament en runes i que es pensava que depenia del Bisbat. L’any passat però el consistori el va immatricular i ara és de propietat pública. El batle de Lloret, Antoni Bennàssar, ha explicat a IB3 Ràdio, que  l’ajuntament sempre havia pagat les despeses de manteniment i per això varen decidir inscriure la propietat a nom seu. Ara han demanat ajuda tècnica al Consell de Mallorca per redactar un projecte de reforma. A més l’Ajuntament també demanarà finançament a la institució insular per poder dur endavant el projecte. Espera que les obres les obres puguin començar enguany.

El Centre Parroquial de Lloret té uns 400 metres quadrats i disposa d’un teatre amb capacitat per a 300 espectadors. L’edifici té problemes estructurals i, amb els obres, es vol reforçar-ne els fonaments, suprimir les barreres arquitectòniques, fer-lo energèticament més sostenible i convertir-lo en un espai multifuncional.


Escolta aquí la notícia sencera d’IB3 Ràdio 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El GOB Menorca adverteix que quan bufa vent del nord l’aire de Maó empitjora pel fumeral de la central tèrmica

L'entitat reclama que quan es produeixi aquest fenomen es triïn formes de producció d'electricitat manco contaminants

Sanitat planteja mantenir limitada la mobilitat entre comunitats per Pasqua

Les Balears ja han endurit els controls a ports i aeroports i abaixa el llindar d'incidència acumulada per limitar l'entrada de viatgers de comunitats amb alts casos

Poca afluència de gent als bars en el primer dia de reobertura de les terrasses a Mallorca

Els negocins de restauració romanien tancats des del passat 13 de gener